Krajem prošle godine kompanija Bosnalijek u saradnji sa Klinikom za neurologiju je organizovala turnir u Bowling-u. Na turniru je učestvovalo 6 ekipa:

1. Jedinica za moždani udar – Stroke Unit
2. Cerebrovaskularno odjeljenje
3. Opšte odjeljenje sa prijemno-polikliničkim traktom
4. Centar za multiplu sklerozu
5. Neurofiziološko odjeljenje i
6. Bosnalijek

Turnir je bio takmičarskog karaktera, između ekipa i pojedinačno (svako za sebe). Ekipe su brojale po 5 članova. Osvajač turnira je bila izvanredna ekipa “Stroke Unit” dok je najveću vještinu u itekako teškoj konkurenciji pokazao dr Vukojević Zoran kao pojedinačni pobjednik turnira. Ovom prilikom u ime kompanije Bosnalijek i u svoje ime želim čestitati pobjednicima i svim učesnicima na prikazanoj vještini, zalaganju i fer pleju. Naravno nakon završenog takmičenja u kuglanju nije se žurilo, druženje uz komentare o ostvarenim kuglaškim bravurozama je nastavljeno do kasno u noć.

Ispred Bosnalijeka posebno se zahvaljujem načelniku Klinike doc.dr Dušku Račiću i prof.dr Siniši Miljkoviću na svoj podršci tokom organizacije turnira. A svim zaposlenima na Klinici se najiskrenije zahvaljujem na ukazanom povjerenju uz obećanje da ćemo sigurno biti u prilici da se ponovo družimo i sportski nadmećemo.

 

 

Pošaljite komentar