ПОШТОВАНИ НЕУРОЛОЗИ,

Обавјештавамо Вас да ће се 55. секција Удружења неуролога Републике Српске одржати од 27. до 29. Октобра у хотелу Босна у Бањалуци.

Долазак је 27.10. и смјештај у хотелу Босна. Отварање секције је планирано за 18 сати а предавања ће бити одржана 28.10. и 29.10. Прелиминарни програм ће бити врло брзо на сајту Удружења Неуролога РС.

Удружење је обезбиједило смјештај за чланове Удружења који редовно плаћају чланарину на бази ноћење са доручком за 27 И 28.10. те свечана вечера 28.10 (Услов за плаћен смјештај је редовно измирена чланарина у задњих 6 мјесеци!! Стога молимо све да са собом понесу доказ о уплати чланарине за Удружење у задњих 6 мјесеци!!).

Такође Вас молимо да извршите резервацију смјештаја на број телефона 065 632 034 – Маја – Агенција VTTI travel и да приликом резервације нагласите да резервишете смјештај као учесник секције Удружења неуролога РС. Исту би било пожељно извршити што прије (Удружење је резервисало 40 мјеста за своје чланове) !

УКОЛИКО СЕ УРАДИ РЕЗЕРВАЦИЈА А ИСТА НЕ ИСПОШТУЈЕ ТРОШКОВЕ ЋЕ СНОСИТИ САМ ДОКТОР КОЈИ ЈЕ РЕЗЕРВИСАО ДОЛАЗАК!! (хотел ће фактурисати појединцу рачун)

Видимо се ускоро, надамо се у добром расположењу!

Категорије: Новости и дешавања

Comments are closed.