Обавјештавамо Вас да ће се 52. секција Удружења неуролога Републике Српске одржати од 18. до 20. марта у хотелу Рајска долина на Јахорини.

Долазак је 18.03. и смјештај у хотелу Рајска долина. Отварање секције је планирано за 18 сати а предавања ће бити одржана 19. и 20.03. Прелиминарни програм ће бити врло брзо на сајту Удружења Неуролога РС

Удружење је обезбиједило смјештај за чланове Удружења који редовно плаћају чланарину на бази пуног пансиона, почевши од вечере 18.03, доручак, ручак и вечера 19.03 и доручак 20.03 (Услов за плаћен смјешта је редовно измирена чланарина у задњих 6 мјесеци!! С тога молимо све да са собом понесу доказ о уплати чланарине за Удружење у задњих 6 мјесеци!!).

Такодје Вас молимо да извршите резервацију смјештаја на број телефона 065 632 034 – Маја – Агенција ВТТИ травел и да приликом резервације нагласите да резервишете смјештај као учесник секције Удружења неуролога РС. Исту би било пожељно извршити што прије (Удружење је резервисало 40 мјеста за своје чланове) !

Наравно све ово вриједи уколико нам епидемиолошка ситуација буде задовољавајућа и уколико мјере Републичког штаба то дозволе, а надамо се свим срцем да ће тако бити!

Comments are closed.