Крајем прошле године компанија Босналијек у сарадњи са Клиником за неурологију је организовала турнир у Bowling-u. На турниру је учествовало 6 екипа:

1. Јединица за мождани удар – Stroke Unit
2. Цереброваскуларно одјељење
3. Опште одјељење са пријемно-поликлиничким трактом
4. Центар за мултиплу склерозу
5. Неурофизиолошко одјељење и
6. Босналијек

Турнир је био такмичарског карактера, између екипа и појединачно (свако за себе). Екипе су бројале по 5 чланова. Освајач турнира је била изванредна екипа “Stroke Unit” док је највећу вјештину у итекако тешкој конкуренцији показао др Вукојевић Зоран као појединачни побједник турнира. Овом приликом у име компаније Босналијек и у своје име желим честитати побједницима и свим учесницима на приказаној вјештини, залагању и фер плеју. Наравно након завршеног такмичења у куглању није се журило, дружење уз коментаре о оствареним куглашким бравурозама је настављено до касно у ноћ.

Испред Босналијека посебно се захваљујем начелнику Клинике доц.др Душку Рачићу и проф.др Синиши Миљковићу на свој подршци током организације турнира. А свим запосленима на Клиници се најискреније захваљујем на указаном повјерењу уз обећање да ћемо сигурно бити у прилици да се поново дружимо и спортски надмећемо.

 

 

Пошаљите коментар