Обавјештавамо Вас да ће се 46-та секција Удружења неуролога Републике Српске одржати од 17. до 19. марта у хотелу Лавина на Јахорини.

Долазак је 17.03. и смјештај у хотелу Лавина. Отварање секције је планирано за 18 сати и 30 минута а предавања ће бити одржана 18.03. и 19.03. (Прелиминрани прогам ће бити врло брзо постављен на сајт Удружења). Ове године смо поносни што ће учешће на секцији као предавачи узети уважени Проф. др Слободан Апостолски и Проф. др Јелена Друловић. Као гости секције појавиће се и Проф. др Петар Сланкаменац (Директор КЦ Војводине) те Др Драшко Купрешак (Предсједник Удружења доктора породичне медицине РС).

Удружење је обезбиједило смјештај за чланове Удружења који редовно плаћају чланарину на бази пуног пансиона, почевши од доручка 18.03. с тим да имамо заједничку вечеру 17.03. у Крчми код Гранзова са почетком у 20 сати 17.03.  (Услов за плаћен смјешта је редовно измирена чланарина у задњих 6 мјесеци!! С тога молимо све да са собом понесу доказ о уплати чланарине за Удружење у задњих 6 мјесеци!!).

Такође Вас молимо да извршите резервацију смјештаја на број телефона 057 – 272 – 310 и да приликом резервације нагласите да резервишете смјештај као учесник секције Удружења неуролога РС. Исту би било пожељно извршити што прије (Удружење је резервисало 40 мјеста за своје чланове).

Видимо се ускоро, надамо се у добром расположењу!

46. sekcija Neurologa RS – PRELIMINARNI PROGRAM

Comments are closed.