Obavještavamo Vas da će se 47-a sekcija Udruženja neurologa Republike Srpske održati od 16. do 18. marta u hotelu Lavina na Jahorini.

Dolazak je 16.03. i smještaj u hotelu Lavina. Otvaranje sekcije je planirano za 18 sati i 30 minuta a predavanja će biti održana 17.03. i eventualno 18.03. (Preliminrani progam će biti vrlo brzo postavljen na sajt Udruženja).

Udruženje je obezbijedilo smještaj za članove Udruženja koji redovno plaćaju članarinu na bazi punog pansiona, počevši od večere 16.03. , doručak, ručak i večera 17.03. i doručak 18.03. (Uslov za plaćen smješta je redovno izmirena članarina u zadnjih 6 mjeseci!! S toga molimo sve da sa sobom ponesu dokaz o uplati članarine za Udruženje u zadnjih 6 mjeseci!!)

Takodje Vas molimo da izvršite rezervaciju smještaja na broj telefona 057 – 272 – 310 i da prilikom rezervacije naglasite da rezervišete smještaj kao učesnik sekcije Udruženja neurologa RS. Istu bi bilo poželjno izvršiti što prije (Udruženje je rezervisalo 40 mjesta za svoje članove) jer se u isto vrijeme održava i EXIT festival na Jahorini te se očekuje velika gužva na Jahorini u tom terminu!

Vidimo se uskoro, nadamo se u dobrom raspoloženju!

 

Comments are closed.