Обавјештавамо Вас да ће се 47-а секција Удружења неуролога Републике Српске одржати од 16. до 18. марта у хотелу Лавина на Јахорини.

Долазак је 16.03. и смјештај у хотелу Лавина. Отварање секције је планирано за 18 сати и 30 минута а предавања ће бити одржана 17.03. и евентуално 18.03. (Прелиминрани прогам ће бити врло брзо постављен на сајт Удружења).

Удружење је обезбиједило смјештај за чланове Удружења који редовно плаћају чланарину на бази пуног пансиона, почевши од вечере 16.03. , доручак, ручак и вечера 17.03. и доручак 18.03. (Услов за плаћен смјешта је редовно измирена чланарина у задњих 6 мјесеци!! С тога молимо све да са собом понесу доказ о уплати чланарине за Удружење у задњих 6 мјесеци!!)

Такодје Вас молимо да извршите резервацију смјештаја на број телефона 057 – 272 – 310 и да приликом резервације нагласите да резервишете смјештај као учесник секције Удружења неуролога РС. Исту би било пожељно извршити што прије (Удружење је резервисало 40 мјеста за своје чланове) јер се у исто вријеме одржава и EXIT фестивал на Јахорини те се очекује велика гужва на Јахорини у том термину!

Видимо се ускоро, надамо се у добром расположењу!

 

Comments are closed.