Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na online skup „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti: Razmjena iskustava i diskusija“, koji će, u okviru „NeurOnline“ projekta, biti održan u srijedu, 12.05.2021. godine, u 18:00h, putem Zoom platforme.

Na ovom skupu, doc dr sci Zoran Vukojević podijeliće svoja dosadašnja iskustva, te će svi prisutni moći postaviti pitanja, diskutovati i podijeliti svoja iskustva. Moderator ovog skupa biće prof. dr sci Siniša Miljković, koordinator projekta „NeurOnline“.

Podsjećamo, kao uvod u ovaj skup, potrebno je pogledati online predavanje „Spinalna mišićna atrofija – adultni pacijenti“, koje je održao doc. dr sci Zoran Vukojević. Predavanje je postavljeno 5. maja 2021. godine na platformu MedNet (www.mednet-edu.net). Ovo predavanje svi zainteresovani mogu pogledati klikom na link https://cutt.ly/IbmR9h3.

Napominjemo da je pristup predavanju dozvoljen samo registrovanim korisnicima platforme MedNet, a registracija je BESPLATNA i JEDNOSTAVNA.

Predavanje će biti bodovano od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske za sve članove Društva doktora medicine Republike Srpske koji pregledaju predavanje i prisustvuju Zoom sastanku.

„NeurOnline“ projekat realizuje kompanija Roche d.o.o. – Roche Ltd. zajedno sa Društvom doktora medicine Republike Srpske i Udruženjem neurologa Republike Srpske.

Cilj projekta je povezivanje, edukacija i razmjena iskustava svih neurologa, ali i ostalih zdravstvenih radnika, ljekara opšte prakse, zainteresovanih za ovu temu. Edukacija i komunikacija između zdravstvenih radnika na nivou cijele RS je od velike važnosti za kvalitetan tretman svih pacijenata, a posebno onih sa rijetkim bolestima.

Pristupni link

https://us02web.zoom.us/j/86237270985?pwd=WGkvVjZtcVV1K3pOS0Rpd1ZhZHkxZz09

Meeting ID: 862 3727 0985

Passcode: 691285

Comments are closed.